Hong Kong: Xperia arc stand

2

Ha a címben Hong Kong és a Sony Ericsson egyszerre szerepel, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valami számunkra kicsit túlzónak ható kampányról lesz szó. Természetesen ezek után a többség irigykedik is, legalábbis én nagyon! 🙂 Mindenki emlékezhet még a tavalyi Sony Ericsson Hong Kong Xperia X10 Mini kampányára: volt X10 Mini autó, volt X10 Mini cukorka, sőt X10 Mini plakátokkal öltöztették fel Hong Kong főbb csomópontjait. A legkisebb Androidos telefon körüli láz már elmúlt a hatalmas metropolisban, azonban most érkezőben az Xperia arc, azaz jönnek a legújabb kampányok, legalábbis az első már meg is érkezett, de gyanítom, hogy az elkövetkező hónapokban lesz még 1-2 reklámhadjárat az íves okostelefon népszerűsítése céljából.

Xperia arc stand

Az első Sony Ericsson Hong Kong Xperia arc kampány a fenti képen látható stand lesz, amit több nagy bevásárlóközpontban felállítat a gyártó helyi képviselete. Ezen a helyen minden az arc körül fog forogni. A gyártó célja, hogy itt népszerűsítse a készülék és a Sony Ericsson új húzóneveit, azaz a Bravia Mobile engine-t és az Exmor R mobile CMOS szenzort. Mindezen felül először ezeknél a standoknál lesz kapható az Xperia arc, ahol az első 100 vásárló kap valami ajándékot is.

Remélem hamarosan élőképekkel is szolgálhatok a standokról! 🙂

Megosztás
  • ilyen jöhetne hazánkba is 😀 szívesen látnám a tesco-ban, vagy a csaba centerben, de engem leginkább a play érdekel. mégha sajnos nincs is pénzem rá, de azért szórakozgatni jó lehet vele. nem tudtok xperia xplay interaktív szimulátort, mert én csak az arc-ról találtam? előre kösz 😀

  • Jó lenne itthon is ilyen. 🙂