Sony Ericsson Halon MT15i

7

Újabb kiszivárgott Sony Ericsson utód a terítéken, konkrétan az MT15i típusszámú, Halon belsőnéven fejlesztett készülékről van szó, amit a legtöbben a Vivaz közvetlen utódjának tekintenek.

Halon 01 Halon 02

A Sony Ericsson Halon kijelzője 4 hüvelykes, 480*854 pixel felbontású és támogatja a multi-touch funkciókat. Technológiát tekintve a “Vivaz utód” egy SLCD megjelenítőt kapott, azonban az Arc-tól eltérően nem kapta meg a Bravia Mobile Engine-t.

Halon 03 Halon 05

Akkumlátor tekintetében egy 1500mAh kapacitásút kapott, ami az orosz teszt szerint 2 napos üzemidőre elegendő. Lokális kapcsolati pontok szempontjából van microUSB, Bluetooth. Természetesen ezen az újdonságon Android 2.3 fog szolgálatot teljesíteni, 512MB RAM társaságában.

Halon 06 Halon 07

Kamera szempontjából azonos lesz az Xperia Arc-al, ugyanis egy Exmor R Mobile CMOS 8 megapixeles modult kap, ami támogatja a touch fókuszt és az arcfelismerést is, valamint van egy LED villanó is. Az információk szerint a Halon-t a jövőhónapban megrendezett MWC-n mutatja be a Sony Ericsson és már áprilisban megkezdik a forgalmazását 320-350 Eurós áron.

Halon 04

Természetesen a fenti híreket egyelőre kezeljük pletyka szintjén.

A Mobile-Review tesztjében további képeket is találhattok a készülékről.

Korábbi Halon bejegyzések:

 • Gyönyörű!

  Mivel a Vivazom nagyon szerettem, így nagyon örülök, hogy a formavilágára nagyon hajazó androidos verzió is készül.
  Elég sokan azért nem a Vivaz/Vivaz Pro párost választották, mert Symbian^1 futott rajta, most kapnak valami meglepit a SE-tól.
  Lehet én is kapok magamnak egyet…

 • hmm érdekes meglátjuk mi lesz belőle 🙂

 • mrlujoak,
  Abszolút egyetértek veled. Nekem is talán a platform a legnagyobb problémám vele. Külsőre viszont a Vivaz jobban tettszik.

 • A kepernyo nem lehet 4 colos, mert azzal van osszehasonlitva (Galaxy S, az 4 colos) , es latszik hogy sokkal kisebb, legfeljebb 3,7

 • Nah ja symbian egy kalap…. nem is értem miért alkalmazták se nél

 • Ez jó jó telefon lesz . Nagyon nagy ellen fele lesz a : S8530 Wave II http://mobilarena.hu/teszt/samsung_s8530_wave_ii_az_ujhullamos/bevezeto_tartozekok.html

  mert naggyából egy árba lesz a a két telefon , meg a tudásuk is hasonló Hardver szemponjából .

  De Sony Ericsson a faborit !!!!!!!!!!!!!!!!!

 • mobilaréna úgyis sz*rnak állítja be, akár a többi SE-t…