Sony Ericsson Poland: AXN és NK együttműködés

by jelcstamas

bg_content_wrapper_large

Tegnap a Sony Ericsson bejelentette, hogy innovatív partnerséget indít az AXN TV csatornával és a lengyel NK Social Networking oldallal. Az AXN a Sony Pictures egyik kábeltelevíziós csatornája, ami hazánkban is elérhető, az NK azaz Nasza Klasa pedig Lengyelország egyik legnépszerűbb társadalmi hálózata.

Az együttműködést a Sony Ericsson elnöke Bert Nordberg jelentette be Varsóban (itt indult Nordberg karrierje).

Lengyelország különösen fontos piac a Sony Ericsson-nak és elkötelezettek, hogy fenntartsák ezt a helyzetet.

Az együttműködésnek természetesen nem csak szóban van jelentősége, ugyanis a Sony Ericsson Xperia X10, X10 Mini, X10 Mini Pro és X8 készülékekre elérhetővé tettek egy AXN Player nevű alkalmazást, amikkel online adásokat lehet nézni, vagy akár figyelmeztetéseket beállítani a kedvenc adások kezdésével.

axn logo

Mindezek mellet a Sony Ericsson hosszú távú együttműködést kötött az NK (Nasza Klasa) Social Networking hálózattal, amit integrálni is fognak a lengyelországi Xperia készülékekbe. Gondolom az “integrálás” alatt a Timescape funkcióinak szélesítésére utalnak, azaz nem csak a Facebook és a Twitter bejegyzéseket lehet beállítani, hanem az NK-t is.

Reméljük, hogy hamarosan nálunk is lesz hasonló akció, hiszen az AXN Player Android verziójának nálunk is sokan örülnének. Social Networking fronton viszont nekünk is van egy sikeres alternatívánk, az iWiW. 🙂 Persze ez már csak spekuláció.

Forrás: Sony Ericsson Pressreleases

Related Posts