Megújult portálunk külseje

by pappfer

A mai napon megújult oldalunk dizájnja. Egy régebbi szavazáson kértük ki felhasználóink véleményét, hogy milyen változásokat szeretnének portálunkon és a dizájn megújítása az elsők közt volt. Munkának láttunk és mára készült el az új külső, mely szakít az eddigi hagyományokkal: nincs oldalsó menü, helyette van viszont felül, illetve szélesebb lett az oldal. Nagyobb lett az oldal, nagyobbak lettek a betűk is. A mai kornak megfelelően alakítottuk ki az új kinézetet és fő szempont volt a használhatóság. Ha az új rendszerű menüben nem találnád meg, amit keresel, akkor klikkelj a piros „Teljes menü” gombra vagy az oldaltérképre.

Egyúttal üdvözölhetjük az új logót is, melyről szintén szavazás volt és végül a magasan legtöbb szavazatot kapó váltotta a Sony Ericsson emblémáját. A logó néhány órája már bemutatkozott a fórum és a blog fejlécében is.

Sajnos azonban az idő sürgetett minket különböző okok miatt, így nem sikerült teljesen befejezni az újításokat. Néhány helyen lesznek szépséghibák a kinézetben. Arra azonban próbáltunk ügyelni, hogy a működés zökkenőmentes legyen azokon a helyeken is, amelyeken nem sikerült a dizájnt befejeznünk. Ha mégsem működne valami, akkor kérlek jelezt azt ebben a fórumtémában.

Szintén újdonság, hogy a háttérképek után már képernyőkímélők feltöltésére is van lehetőség.

Természetesen a munka nem áll itt meg. A közeljövőben igyekszünk pótolni az új dizájn hiányosságait, illetve javítani rajta a visszajelzések alapján is. Ezt követően várható a fórum külsejének megújulása is, amit már régóta óhajtanak fórumozóink. Szeretnénk híreinket még dinamikusabbá tenni. És persze ezutánra is megvannak a tervek, de ez egyelőre maradjon titok. 🙂

A változtatások újfent azt bizonyítják, hogy igenis hallgatunk felhasználóinkra, megkérdezzük őket és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy még kellemesebben érezzék magunkat oldalunkon. Sokszor elmondtuk már és még el is fogjuk, hogy a mi oldalunk Értetek van. Éppen ezért nagyon örülnénk bármiféle visszajelzésnek, akár javaslatnak, kritikának. Hozzászólásokat várunk akár itt, vagy ebben a fórumtémában.

Related Posts