Sony Ericsson Yari – mobil szórakozásra

by pappfer

A Sony Ericsson mai londoni sajtótájékoztatóján bejelentette Yari nevű mobiltelefonját. Yari is a határtalan szórakozás (Entertainment Unlimited) jegyében született, akárcsak Idou. További infók a határtalan szórakozásról, ide kattintva olvashatók.

Yari egy csúszkás mobil tetszetős külsővel. Ez az első telefon a Japán piacon kívül, amely támogatja a gesztus-vezérelt játékokat (mozgásoddal irányíthatod a játékokat). Több ilyen játék is előre telepítve van a készülékben.

Ahogy az eddigiekből sejteni lehetett, Yari egy játéktelefon és rendelkezik is az ehhez kellő képességekkel (nem úgy, mint az F305 annó): 2,4 hüvelykes, 240×320 pixel felbontású 262,144 szín megjelenítésére képes TFT kijelzővel, dedikált játék gombokkal, sztereó hangszórókkal. Ezentúl a készülék 5 megapixeles autófókuszos és vakus kamerával is fel van szerelve, melynek segítségével másodpercek alatt készíthetünk csodálatos képeket. A kamera funkciók között szerepel a geo-tagging, a mosolyfotózás, a photo fix és az arcfelismerés is, ezekről bővebb információkat Cyber-shot oldalunkon olvashatsz. De nem maradt ki az A-GPS, a Bluetooth a DLNA és a PictBridge sem.

A telefon 100 x 48 x 15.7 mm méretű és 115 gramm súlyu. 60 MB beépített memóriával rendelkezik, de ajándékként 1 GB-os M2-es kártya is megtalálható lesz a dobozában.

Fekete (Achromatic Black and) és fehér (Cranberry White) színekben lesz kapható a telefon 2009 szeptemberétől.

Related Posts