Karácsonyi visszatekintő

by pappfer

2007-ben egy teljes megújuláson ment keresztül oldalunk, más lett a nevünk, a címünk, a kinézetünk és portálunk alaprendszere. A változtatások után a 2008-as évre nem maradt más, mint az új rendszert tartalommal feltölteni, hogy minél jobban kiszolgáljuk a Sony Ericsson tulajdonosokat. Éppen azért felfrissítettük a Website csapatot új tagokkal, akik igen aktív részvételével az év elején rengeteg tartalommal bővült oldalunk. Felhasználóink is aktivizálták magukat, rengeteg tartalmat küldtek be.

Évközben új partnereink és barát oldalaink lettek, melyek támogatását nagyra értékeljük és ezúton is köszönünk!

Az év során néhány újdonságot eszközöltünk játékoldalunkon: bővültek a keresési lehetőségek, új opciók szerint lehet rendezni a játékokat.

Két új mini oldalunk is lett: először Walkman rovatunkat nyitottuk meg, ahol összegyűjtöttük az összes Sony Ericsson Walkman telefont és az egyes Walkman verziók jellemzőit, majd ezt követte Cyber-shot oldalunk, ahol pedig a gyártó Cyber-shot fémjelzett kamerás telefonjait soroljuk fel és néhány egyéb érdekesség is megtalálható.

Fórumunkon is történtek változtatások, nagyobb teret adtunk a firmware részlegünknek, több részre bontottuk azt. Ezentúl létrehoztunk közlemények részleget, közkedvelt tesztek részleget és újraterveztük az OFF Topicot.

Az oldalunk firmware részlegét is megújítottuk, új alapokra helyeztük és két nyelvűvé tettük az év vége felé, de sajnos a szerkesztők időhiánya miatt, a mai napig kevés tartalommal sikerült feltöltenünk, így ennek az újításnak a jövőben még nagyobb hasznát vehetik majd látogatóink.

Szeptember elsején hírrendszerünk is megváltozott, blog alapúra váltottunk, mely a többség tetszését elnyerte. Külön előny, hogy a fórumban regisztrált felhasználók hozzászólhatnak a hírekhez.

Látogatottságunk napról-napra nagyobb, mind a fórumon, mind az oldalon nagyszerű mértékben növekszik az aktivitás. Az év utolsó heteiben szinte minden nap 10 000 egyedi látogató olvassa portálunkat (volt, amikor ez a szám elérte a 12 000-et is), ebbe nem számítva a játékoldalt, melyet 3-4000-en látogatnak nap mint nap.

Köszönjük mindenkinek, aki bármit is hozzátett ahhoz, hogy ezeket a sikereket elérjük! A többi szerkesztő nevében is szeretnék Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni minden kedves olvasónknak!

Related Posts