Női Bluetooth karórákat jelentett be a Sony Ericsson

by pappfer

Az MBW-200 Bluetooth karóra 3 variációban lesz kapható. Elegáns karórák: MBW-200 Contemporary Elegance, klasszikus karórák: MBW-200 Evening Classic, és gyönyörű kinézetű karórák: MBW-200 Sparkling Allure.

Emlékezzünk csak az MBW-150 Bluetooth karóra sorozatra, amely elsősorban a férfi vásárlókat célozta meg. Az MBW-200 sorozat egyértelműen a női vonalat képviseli. Három fiatal teniszezőnő reklámozza az új modelleket. Külön öröm számunkra, hogy egyikük magyar büszkeségünk, Szávay Ágnes. Ági mellett Dominika Cibulkova és a dán Caroline Wozniacki a reklámarcok, utóbbiról éppen tegnapi hírünkben írtunk.

Az MBW-200 karórák vízállóak és Auto-pairing™ (automatikus párosítás) funkcióval, valamint hosszú életű elemekkel rendelkeznek. Az órák kis méretű OLED kijelzőt kaptak, melyen megtalálható a töltöttség-jelző, dátum / idő, valamint beérkező hívásnál a hívó száma. Íme a három óra külön-külön:

MBW-200 Contemporary Elegance – elegáns kinézet, rozsdamentes acél karperec

MBW-200 Evening Classic – egyszerű dizájn, fekete óralap, krokodilbőrös szíj

MBW-200 Sparkling Allure – igazi krokodilbőrös szíj

Az MBW-200 karórák 2008 negyedik negyedévétől lesznek a boltok polcain. További Sony Ericsson bejelentések októberben várhatóak.

Az MBW-200 sorozatról fejtsd ki véleményed fórumunk MBW-200 témájában!

Forrás: Sony Ericsson Press, SEMCBlog

Related Posts